Siirry suoraan sisältöön

Copyleft

Kaikki Linuxraudan tekstit on julkaistu Creative Commons nimeä kansainvälinen 4.0 lisenssillä (CC-BY), joka tarkoittaa sitä, että niitä saa vapaasti käyttää ja jakaa, kunhan mainitsee lähteen, eli Lauri Rantala/Linuxrauta.fi. Linuxrauta ei käytä netistä varastettuja kuvia. Kaikki Linuxraudan itse tuottamat screenshotit ja kuvat, ellei toisin mainita, ovat Public Domainia, eli niillä saa tehdä aivan mitä tahansa. Muiden kuvien kohdalla lisenssitiedot löytyvät aina kuvan alta. Koodipätkät ovat Public Domainia, ellei toisin mainita. Kaikki artikkeleiden kommentit ja foorumiviestit ovat kommentin kirjoittajan täysin omaa omaisuutta ja suojattu tekijänoikeudella. Tux-pingviini on Public Domainia, eli sitä saa vapaasti käyttää mihin tarkoitukseen tahansa. Linux käyttöjärjestelmän lähdekoodi on lisensoitu GPL-lisenssillä, mikä tarkoittaa käyttäjän kannalta sitä, että Linuxia saa vapaasti levittää ja muokata.

Linuxrauta.fi

Linuxrauta on Lauri Rantalan sivutoiminen projekti ja henkilökohtainen sivusto. Suomen lainsäädännön mukaan yksityishenkilö saa tiettyyn verottajan määrittelemään rajaan saakka myydä tuotteita ja palveluita.

Tuotemerkit

Linux on Linus Torvaldsin rekisteröimä tuotemerkki. Linux Foundationin mukaan Linux-nimeä saa käyttää vapaasti osana domainnimeä.