Siirry suoraan sisältöön

Käytetyn tavaran myyminen Linuxraudalle

Ostan pääsääntöisesti toimivia käytettyjä PC- ja Mac-koneita. Jos koneesi emolevy on rikki, voin maksaa kotelosta ja virtalähteestä nimellisen korvauksen. Mikäli ainoastaan kovalevy on hajalla, yleensä voin ostaa koneen. Jos muissa komponenteissa on vikaa, ota yhteyttä niin harkitsen.

En osta koneita, joissa on alle 4GB muistia, joissa ei ole HDMI-liitintä, tai jotka kuuluvat paremmin museoon. Minua kiinnostaa eniten koneesi muistin määrä, kovalevytila, prosessori ja näytönohjain. Mikäli olet myymässä konettasi, helpoin tapa on lähettää sähköpostilla latella koneesi järjestelmätiedot, niin voin tehdä tarjouksen.

Windowsissa järjestelmätiedot saa helpoiten selville painamalla näppäimistöltä Windows-R ja syöttämällä komennon msinfo32. Voit kopioida koko tekstin ja lähettää sen sähköpostitse Latelle.

Toimivista FullHD (1920x1080px) näytöistä, joissa on hdmi-liitin, voin maksaa, mutta ota huomioon, että näillä ei markkinoilla ole paljoakaan arvoa. Näppäimistöt ja hiiret voin lunastaa nimellistä korvausta vastaan, jos ne ovat toimivia ja puhtaita. Muita oheislaitteita, kuten tulostimia tai webkameroita en osta.

Jos sinulla on muuta nörttejä kiinnostavaa tavaraa, ota yhteyttä.

Avainsanat:

2 kommenttia artikkeliin “Käytetyn tavaran myyminen Linuxraudalle”

  1. hei, minulla on vanha pöytäkone hp, jossa windows 10, mutta hidas kuin mikä, voiko saada toimimaan vielä, esim. linuxilla? t kössi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *